Proiecte ce
aduc schimbare

Sprijinim creșterea inteligentă a copiilor și a tinerilor,
fiindcă dorim să creăm împreună un viitor mai bun.

proiect-gradina-scoala-sebes

Spații verzi înmiresmate
pentru suflete colorate

Scopul proiectului este amenajarea și reabilitarea spațiului verde aflat în incinta Grădiniţei cu Program Prelungit Nr. 3 din Sebeş și creșterea cunoştinţelor de educaţie ecologică a copiilor.

GRUP ȚINTĂ

250 de membrii ai comunităţii municipiului Sebeș şi membrii familiilor copiilor.

IMPACT

BENEFICIARII DIRECȚI
AI ACTIVITĂȚILOR

Preşcolari înscriși la Grădiniţa cu Program Prelungit nr.3 Sebeș

Cadre didactice

Persoane care participă la îngrijirea copiilor

Membri voluntari ai Asociaţiei Inventis

BENEFICIARII INDIRECȚI AI ACTIVITĂȚILOR

JUSTIFICAREA PROIECTULUI

Conform imaginii ataşate, spaţiului propus spre amenajare îi lipseşte organizarea şi funcţionalitatea cât şi o amenajare estetică benefică copiilor preşcolari. Plantările efectuate au fost puţine, sporadice şi haotice, multe dintre ele ineficiente deoarece plantele nu au avut durata de viaţă preconizată, iar imaginea de ansamblu este una dezolantă, aspect care de foarte multe ori are impact negative asupra starii de spirit a preșcolarilor.

Gradinita Sebes

SCOPUL PROIECTULUI

proiect-gradina-scoala-inventis-4

OBIECTIVE

• Crearea unui spaţiu verde și creșterea nivelului de educație ecologică în cadrul Grădiniţei cu Program Prelungit nr.3 Sebeș într-o perioadă de 5 luni.
  • Reabilitarea și amenajarea unui spaţiu verde din curtea Grădiniţei cu Program Prelungit. nr.3 Sebeș într-o perioadă de 5 luni.
  • Îmbogăţirea cunoştinţelor de educaţie ecologică la cei 119 de preşcolari înscrişi la Grădiniţa cu Program Prelungit. Nr.3 Sebeș într-o perioadă de 5 luni.
  • Dezvoltarea unui comportament civic în vederea protejării mediului înconjurător la 119 de copii şi 250 de adulţi într-o perioadă de 5 luni.

Sustenabilitate

DESPRE
ASOCIAȚIA INVENTIS

Asociația INVENTIS, este o organizație non-guvernamentală fondată în anul 2014.
Obiectivele strategice ale Asociației Inventis fac referire la dezvoltarea sustenabilă prin implementarea de proiecte care sprijină creșterea inteligentă, dezvoltarea durabilă și promovarea unei economii cu o rată ridicată a ocupării forței de muncă, care să asigure coeziunea socială și teritorială.

DESPRE PROGRAMUL
SPAȚII VERZI

Programul Spații Verzi finanțat de MOL România și Fundația pentru Parteneriat încurajează organizarea activităților de educație ecologică, a acțiunilor creative și interactive menite să stârnească interesul membrilor comunităților locale și să îi determine să se implice în activități din domeniul protecției mediului. În cadrul componentei Spații Verzi Urbane sunt finanțate proiecte care au ca scop reabilitarea sau crearea de suprafețe înverzite pe lângă desfășurarea activităților de educație ecologică în rândul comunităților locale. Proiectele finanțate prin această componentă pot fi implementate de ONG-uri în parteneriat cu organizații, instituții publice dar și cu administratori de arii protejate.

Proiect finanȚat de FundaȚia pentru Parteneriat Și MOL RomÂnia

spatii verzi
logo-FP-RO-e1493400311944
Download Premium WordPress Themes Free