Proiecte ce
aduc schimbare

Sprijinim creșterea inteligentă a copiilor și a tinerilor,
fiindcă dorim să creăm împreună un viitor mai bun.

gradina-inmiresmata-asociatia-inventis

Proiectul ”Grădina
Verde Înmiresmată”

Proiectul se numește „Grădina Înmiresmată” și are ca scop amenajarea și reabilitarea spațiului verde aflat în incinta Grădiniţei cu Program Prelungit nr.6 Bistriţa și educația ecologică a elevilor. Arealul este frecventat zilnic de aproximativ 200 de copii împreună cu părinţii acestora, 17 educatoare şi 12 persoane care participă la îngrijirea copiilor precum şi 100 de trecători care frecventează zona.

GRUP ȚINTĂ

Beneficiarii direcți al proiectului sunt cei peste 200 de preșcolari înscriși la grădiniță, dar și membrii comunității bistrițene și cadrele didactice.

IMPACT

BENEFICIARII DIRECȚI
AI ACTIVITĂȚILOR

Preşcolari înscriși la Grădiniţa cu Program Prelungit nr.6 Bistriţa

Cadre didactice

Persoane care participă la îngrijirea copiilor

Membri voluntari ai Asociaţiei Inventis

BENEFICIARII INDIRECȚI AI ACTIVITĂȚILOR

300 de membri ai comunităţii bistriţene şi membrii familiilor copiilor.

SCOPUL PROIECTULUI

Scopul proiectului este amenajarea și reabilitarea spațiului verde aflat în incinta Grădiniţei cu Program Prelungit nr.6 Bistriţa și creșterea cunoştinţelor de educaţie ecologică a copiilor.

Inventis Gradina Verde Inmiresmata

OBIECTIVE

• Crearea unui spaţiu verde și creșterea nivelului de educație ecologică în cadrul Grădiniţei cu Program Prelungit nr.6 Bistriţa într-o perioadă de 4 luni.
  • Reabilitarea și amenajarea unui spaţiu verde din curtea Grădiniţei cu P.P. nr.6 Bistriţa într-o perioadă de 4 luni.
  • Îmbogăţirea cunoştinţelor de educaţie ecologică la cei 200 de preşcolari inscrişi la Grădiniţa cu P.P. nr.6 Bistriţa într-o perioadă de 4 luni.
  • Dezvoltarea unui comportament civic în vederea protejării mediului înconjurător la 200 de copii şi 300 de adulţi într-o perioadă de 4 luni.

Sustenabilitate

DESPRE
ASOCIAȚIA INVENTIS

Asociația INVENTIS, este o organizație non-guvernamentală fondată în anul 2014.
Obiectivele strategice ale Asociației Inventis fac referire la dezvoltarea sustenabilă prin implementarea de proiecte care sprijină creșterea inteligentă, dezvoltarea durabilă și promovarea unei economii cu o rată ridicată a ocupării forței de muncă, care să asigure coeziunea socială și teritorială.

DESPRE PROGRAMUL
SPAȚII VERZI

Programul Spații Verzi finanțat de MOL România și Fundația pentru Parteneriat încurajează organizarea activităților de educație ecologică, a acțiunilor creative și interactive menite să stârnească interesul membrilor comunităților locale și să îi determine să se implice în activități din domeniul protecției mediului. În cadrul componentei Spații Verzi Urbane sunt finanțate proiecte care au ca scop reabilitarea sau crearea de suprafețe înverzite pe lângă desfășurarea activităților de educație ecologică în rândul comunităților locale. Proiectele finanțate prin această componentă pot fi implementate de ONG-uri în parteneriat cu organizații, instituții publice dar și cu administratori de arii protejate.

Proiect finanȚat de FundaȚia pentru Parteneriat Și MOL RomÂnia

logo-FP-RO-e1493400311944

IMAGINI INCEPERE PROIECT

IMAGINI FINALIZARE PROIECT